Mijn links bijgewerkt. Het werd wel eens tijd

Vandaag ben ik begonnen om mijn links bij te werken. Het is slechts het begin. Er komt nog wel meer bij. Eerst maar een paar algemene links en dan een aantal links die aangeven waarom ik het nodig vond om een eigen artikel toe te voegen aan de reeds velen die al over het onderwerp Klimaat en Klimaatverandering bestaan en waarom je daarvoor een eigen blog voor nodig hebt. Alle info over mijn links staat op de bladzijde links.

Over Raymond Horstman

Onderzoeker, analist, schrijver. Havo B-pakket, HBO analytische chemie en propedeuse Bestuurskunde aan de Universiteit van Twente. Een brede belangstelling in algemene zaken en een bijzondere interesse in klimaatstudies. Mijn woonplaats wordt door een bekend schrijver die er gewoond heeft omschreven als het "onliefelijk stadje E.". Een bekend dichter had het over het einde van de spoorlijn. Het is een fijne stad om in te wonen. Kort samengevat: E. heeft het!
Dit bericht werd geplaatst in opmerking en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Mijn links bijgewerkt. Het werd wel eens tijd

  1. natuurfreak zegt:

    Dat heb je weer flink in orde gemaakt

    Like

  2. Er zijn nog wat links blijven liggen voor de serie artikelen over het broeikaseffect. Ik hoop daar binnen kort een begin mee te maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.